Téma: Zdravotné poistenie
Otázka:

Aké podmienky musím splniť, aby som mohol využiť príspevok, ktorý dávate na zuby? Bude ho vaša poisťovňa poskytovať aj budúci rok?

Odpoveď:
Výhoda Zdravé zuby patrí medzi najobľúbenejšie výhody našich poistencov. Vďaka nej môžete získať príspevok až do 30 eur na zubné ošetrenie alebo dentálnu hygienu a to päťkrát v roku, teda spolu až do 150 eur ročne na zuby. Platí pre všetkých, ktorí sa starajú o svoj chrup a chodia na preventívne prehliadky k zubnému lekárovi. Ide o jednu z najobľúbenejších výhod našich poistencov a preto ju budeme poskytovať aj v budúcnosti.

Na to, aby ste príspevok na Zdravé zuby získali, je potrebné vyplniť žiadosť v mobilnej aplikácii Dôvera alebo v Elektronickej pobočke najneskôr do 3 kalendárnych dní od absolvovania ošetrenia u zmluvného zubného lekára. Žiadosť je platná do konca kalendárneho roka, v ktorom bola podaná. Po uhradení u zubného lekára je potrebné vziať si doklad o úhrade. Ak žiadate o príspevok cez mobilnú aplikáciu a váš doklad o úhrade obsahuje QR kód, môžete ho v žiadosti naskenovať. Ak váš doklad o úhrade neobsahuje QR kód, je potrebné dátum, čas a číslo dokladu v žiadosti vypísať ručne. Zároveň k žiadosti priložíte fotku alebo sken dokladu o úhrade. Toto je potrebné urobiť do 30 dní po ošetrení, najneskôr však do konca kalendárneho roka, v ktorom ste žiadosť podali. Najneskôr do 90 dní od doloženia fotky alebo skenu dokladu o úhrade vám peniaze pošleme na bankový účet.
Odpovedal: Matej Štepiansky (15.03.2021)
Späť

Vyberáme z banky.sk