Klienti KOMUNÁLNEJ poisťovne nájdu informácie o svojich zmluvách komfortne, jednoducho, online

Inovovaná web stránka spoločnosti KOMUNÁLNA poisťovňa, a.s. Vienna Insurance Group prináša klientom novinku – klientsky portál e-KOMfort.


Okrem e-KOMfortu nájdu klienti na webstránke poisťovne aj sekciu Napíšte nám, kde môžu nahlásiť poistnú udalosť, zistiť stav jej riešenia či vyplniť žiadosť o vypracovanie poistnej zmluvy. Stránka www.kpas.sk je teraz modernejšia, užívateľsky príjemnejšia a responzívna aj pre smartfóny a tablety.

Klienti našej poisťovne nájdu v e-KOMforte online všetky informácie o svojich poistných zmluvách, novinky v produktoch a službách a majú v ňom možnosť aktualizovať svoje kontaktné údaje,“ povedala Daniela Michaličová, riaditeľka úseku komunikácie a bankopoisťovníctva KOMUNÁLNEJ poisťovne. Registrácia do nového portálu je jednoduchá. Odkaz na e-KOMfort nájdu klienti v hornej časti hlavnej stránky poisťovne. Potom stačí už len zadať základné údaje a číslo zmluvy.

Na trend vyhľadávania informácií online reagovala KOMUNÁLNA poisťovňa redizajnom svojej webstránky. Potrebám klientov ju prispôsobila tak, aby bolo vyhľadávanie užitočných informácií čo najjednoduchšie. Nová webová stránka je responzívna aj pre smartfóny a tablety. „Usilovali sme sa stránku sprehľadniť a navrhnúť užívateľsky príjemné rozhranie, ktoré ľuďom zjednoduší vyhľadávanie informácií. Samozrejmosťou je zachovanie modrej a červenej farby, ktoré sú pre našu poisťovňu charakteristické,“ povedala D. Michaličová.
 


(PR servis)

Vyberáme z poistovne.sk

IMG_2905-R

Zdravotná poisťovňa Dôvera dosiahla vlani zisk takmer 20 mil. eur

Zdravotná poisťovňa Dôvera uzavrela minulý rok so ziskom 19,95 mil. eur. Poisťovňa z tejto sumy presunie 3,99 mil. eur do rezervného fondu, zvyšok poputuje do nerozdeleného zisku minulých rokov.
28.03.2024
Čítať viac o Zdravotná poisťovňa Dôvera dosiahla vlani zisk takmer 20 mil. eur
UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Aj keď tretina Slovákov Veľkú noc neoslavuje, počas Veľkej noci sa poisťovne stretávajú s nezvyčajnými poistnými udalosťami. Prinášame vám výber tých najlepších.
28.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Vyberáme z banky.sk