Allianz – SP obhájila prvenstvá v poistení hypotéky a nehnuteľnosti

Najlepšie poistenie nehnuteľnosti a hypotéky má opäť Allianz – Slovenská poisťovňa. Prvenstvá v oboch kategóriách poistných produktov spojených s bývaním obhájila v šiestom ročníku súťaže Fincentrum & TREND Hypotéka roka 2019.



Oceňovalo sa opäť v 9-tich kategóriách: Hypotéka roka, Refinančná hypotéka roka, Poistenie hypotéky roka, Poistenie nehnuteľnosti roka, Stavebné sporenie roka, Bankár roka, Poisťovák roka, Banka bez bariér a Špeciálna cena Trendu za užitočnosť. Pri hodnotení produktov si porota všímala variabilitu a komplexnosť produktov, pomer ceny a výkonu, kvalitu a rýchlosť likvidácie, možnosti online komunikácie s klientom, ale aj rozsah limitov a výluk.

V kategórií poistenie hypotéky porota ocenila najvyšším počtom bodov produkt rizikového životného poistenia Šťastný život, ktorý komplexne pokryje akékoľvek životné riziká ako úraz, choroba, invalidita, nezamestnanosť či smrť v súvislosti so svojimi záväzkami, najmä hypotékou. Produkt Allianz – SP prekonal svojich konkurentov najmä v likvidácií poistných udalostí a v online komunikácií.
V kategórií poistenie nehnuteľnosti bodovala Allianz – SP s produktom poistenia majetku Môj domov, opäť najmä vďaka likvidácií škôd a online komunikácií. Inovovaný produkt Môj domov klientom ponúka na výber z 3 balíkov poistnej ochrany. Dojednanie poistenia je jednoduchšie, rýchlejšie a zmenou prešli aj poistné podmienky, ktoré sú spracované zrozumiteľným jazykom v prehľadnej brožúre. Obe získané ocenenia prevzal viceprezident rezortu obchodu Allianz – SP Juraj Dlhopolček.

Allianz - Slovenská poisťovňa, a. s., pôsobí na slovenskom poistnom trhu už niekoľko desiatok rokov a je trhovým lídrom v poskytovaní vysoko kvalitných služieb a produktov. Patrí do poisťovacej skupiny Allianz Societas Europaea, ktorá spravuje zmluvy miliónov klientov v regióne strednej a východnej Európy.

(PR servis)

 

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023
man-with-glasses-driving

10 najlepších autoservisov za rok 2023

Toto sú najlepšie autoservisy na Slovensku. Poznáte ich?
25.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o 10 najlepších autoservisov za rok 2023

Vyberáme z banky.sk