Dostupnosť, variabilita, služby

Administratívne priestory, ktoré rastú s firmou. (PR správa)


Rozhodovanie pri výbere kancelárskych priestorov sa spravidla riadi základnými požiadavkami. Veľkosť firmy je veličina, ktorá sa mení, no konštantou je dobrá dostupnosť, moderné dispozície, zodpovedajúce technické vybavenie, stravovanie a komfortné parkovanie zamestnancov i návštevníkov firiem. Každá ďalšia služba je už konkurenčnou výhodou. TECHNOPOL CENTRUM ponúka v rámci administratívnych priestorov riešenia, pri ktorých nie je potrebné robiť kompromisy.

obr2
Administratívne priestory, ktoré rastú s firmou
Foto: TECHNOPOL CENTRUM


Dobré miesto pre biznis

Budovu Technopolu poznajú nielen Bratislavčania, pričom nepotrebujú vedieť konkrétnu ulicu, na ktorej sa centrum nachádza. Jeho priestory sú tradične spájané s administratívnymi a kongresovými službami, na Kutlíkovej 17 sídli aj Miestny úrad Petržalka. Významnou výhodou TECHNOPOL CENTRUM-u, aj v súvislosti s výstavbou nových biznis centier, je práve jeho poloha. Je dôležitá nielen pre „domácich“, ale aj pre zamestnancov, ktorí dochádzajú do Bratislavy z priľahlých pohraničných oblastí a takisto pre obchodných partnerov zo zahraničia. Centrum sa totiž nachádza v srdci Petržalky, v blízkosti hraničných priechodov Rajka, Kitssee, Berg a Jarovce. Napojenie na diaľničné obchvaty zabezpečuje komfortný prístup z Česka, Maďarska i Rakúska, ako aj z Letiska M.R. Štefánika. Priame spojenie s Viedňou zaisťuje železničná stanica v Petržalke. Centrum mesta, ako aj kľúčové tranzitné uzly – Hlavná železničná stanica a autobusová stanica Mlynské Nivy sú taktiež na dosah, s dostupnosťou do štvrťhodiny.

obr5
Administratívne priestory, ktoré rastú s firmou
Foto: TECHNOPOL CENTRUM


Vyberte si priestor a upravte na mieru

Príjemný kancelársky priestor je vtedy plne funkčný, ak je súčasťou fungujúceho systému budovy, v ktorej sa nachádza. Objekt tvoria dva 19 podlažné bloky A a B, pričom každý z nich má vlastnú údržbu, čo je zárukou operatívneho riešenia požiadaviek klientov. Každá budova, s energetickým certifikátom B, má samostatný vstup, osobné a nákladné výťahy, skladové priestory a kamerový systém. Firmy tak nemajú problém napríklad pri sťahovaní, skladovaní a bezpečnosťou ako takou. Subjekty, ktoré v TECHNOPOL CENTRUM-e sídlia, majú k dispozícii dennú recepciu so zabezpečeným vstupom ako pre zamestnancov, tak aj pre návštevy, certifikovaný kľúčový systém a nonstop strážnu službu.

obr4
Administratívne priestory, ktoré rastú s firmou
Foto: TECHNOPOL CENTRUM


Priestor pre rast

Pochybnosti o tom, či vybrané priestory budú pre potreby firmy dostačujúce, tu nie sú namieste. Plusom pri rozhodovaní sa sú určite flexibilné nájomné zmluvy, variabilita cien a priestorov už od 17 m2 a ich nadštandardné úpravy. „V rámci štandardu služieb, ktoré pri úprave priestorov klientom ponúkame, patrí odstránenie alebo dobudovanie priečok medzi kanceláriami, kazetové podhľady, takisto výmena kobercov zo štandardného vzorkovníka, samozrejme vymaľovanie priestorov, EPS a úprava existujúcej štruktúrovanej kabeláže. To všetko podľa ich požiadaviek,“ vymenúva Tatiana Šujanská zo spoločnosti Technopol Services a pokračuje. „Veľa zákazníkov už pri obhliadke ich budúceho miesta pre biznis ocení nielen klimatizáciu, ktorá je v každej kancelárii, ale aj možnosť vetrania cez otváravé okná. Napohľad maličkosť, no často argumentujú tým, že nie vždy je používanie klimatizácie vhodné a nie všetkým vyhovuje tento spôsob regulácie teploty.“

obr3
Administratívne priestory, ktoré rastú s firmou
Foto: TECHNOPOL CENTRUM

Komfort pri práci

Zodpovedajúci priestor veľkosti a potrebám firmy, moderná vzduchotechnika, systém train s individuálnym regulovaním spolu so sieťami pre prenos dát s možnosťou napojenia na optický kábel (3 internetoví poskytovatelia) zabezpečujú stopercentný komfort pre chod spoločností. Navyše, v prípade potreby využitia priestorov areálu pre eventy, majú zľavy z prenájmu priestorov centra. Zamestnanci oceňujú zľavy z mesačného stravného v reštaurácii GASTRO, pričom v rámci stravovania nemusia opustiť budovu ani v prípade, ak ich čaká obed s obchodnými partnermi (špičková reštaurácia Liviano) alebo neformálne stretnutie (kaviareň).

Dôležitou súčasťou ponuky TECHNOPOL CENTRUM-u sú možnosti parkovania pre firmy, ich návštevy. Bežní návštevníci objektu, kde sa nachádza miestny úrad, lekáreň, notár, kvetinárstvo, pobočka zdravotnej poisťovne, potraviny a ďalšie služby, ak sú aj motorizovaní – nijako nenarušia komfort parkovania zamestnancov firiem a ich návštev. Veľkokapacitné parkovisko obsiahne vyše 500 miest, nechýba priestor pre odkladanie bicyklov. „Ponúkame dlhodobý aj krátkodobý prenájom parkovacích plôch fyzickými i právnickými osobami. Myslím, že ústretové sú aj ceny v rámci verejného parkovania - prvá hodina zadarmo, každá ďalšia začatá 1/2-hodina - 0,50 EUR,“ dodáva T. Šujanská.

obr6
Administratívne priestory, ktoré rastú s firmou
Foto: TECHNOPOL CENTRUM


Výhody TECHNOPOL CETRUM-u v kocke

  • výborná dostupnosť z centra mesta i zo zahraničia
  • pokojné miesto s parkom v rámci obytnej zóny
  • bezproblémové parkovanie
  • denná recepcia, non-stop strážna služba
  • zabezpečený vstup
  • klimatizované administratívne i kongresové priestory
  • kancelárie rôznej veľkosti
  • flexibilné nájomné zmluvy
  • variabilita dispozícií priestorov
  • komplexné eventové služby – priestor, technika, catering
  • poštové služby
  • možnosť usporiadať niekoľko akcií naraz
  • kvalitné stravovanie pre zamestnancov
  • špičková reštaurácia Liviano
  • doplnkové služby pre firmy i verejnosť
www.technopolcentrum.sk


 

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023
man-with-glasses-driving

10 najlepších autoservisov za rok 2023

Toto sú najlepšie autoservisy na Slovensku. Poznáte ich?
25.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o 10 najlepších autoservisov za rok 2023

Vyberáme z banky.sk