Poistiť sa pre každý prípad sa teraz oplatí

Deň, do ktorého vykročíte tou „nesprávnou“ nohou, z času na čas zažije každý. Od rána sa nám nedarí a na rovnakej vlne ostávame až do večera. Kľúče od bytu si zabudneme na skrinke v predsieni a pred odchodom do práce zistíme, že máme defekt na aute. Ako prekonať podobné dni?


Predstavte si, že by ste mali niekoho, kto by toto všetko vyriešil za vás. S poistením od ČSOB Poisťovne sa nemusíte starať o bežné ani menej bežné situácie. Stačí, ak si zvolíte to poistenie, ktoré vyhovuje vám.

Poistenie pre každý prípad

ČSOB Poisťovňa ponúka pomoc v prípade nepríjemností v domácnosti, ako aj na cestách. Nonstop asistenčná služba v rámci poistenia Domos zabezpečí zámočníka pri zabuchnutých vchodových dverách alebo strate kľúčov. Pri havarijnej situácii vo vašom príbytku sa môžete spoľahnúť na pracovníka technickej služby, napr. na plynára, elektrikára či vodoinštalatéra. V rámci jednej poistnej zmluvy si môžete poistiť nielen budovu a domácnosť, ale aj zodpovednosť za škodu, ktorú môžu spôsobiť členovia vašej rodiny neúmyselne tretím stranám – napríklad, keď vaše dieťa pri bicyklovaní poškodí cudzie auto alebo nechtiac vytopíte susedov.
 
Nepodarilo sa vám počas jazdy včas zabrzdiť a vrazili ste do idúceho vozidla pred vami? S havarijným poistením máte okrem poškodenia alebo zničenia vozidla pokrytú aj škodu spôsobenú krádežou, vandalizmom alebo hlodavcami. Ak by však došlo k vážnejším situáciám pri dopravnej nehode, úrazové poistenie vodiča bude vyplácať vodičovi mesačnú rentu v prípade trvalých následkov úrazu, a to doživotne.
 

Kód na zľavu z poistenia

Uzatvorte si poistenie budovy, domácnosti, zodpovednosti za škodu, havarijné poistenie či úrazové poistenie vodiča teraz s 20 % zľavou z ceny. Stačí, ak na www.csob.sk zadáte kód: ČSOB. Ponuka platí len do 31.12.2018.
 



(PR servis)

Vyberáme z poistovne.sk

IMG_2905-R

Zdravotná poisťovňa Dôvera dosiahla vlani zisk takmer 20 mil. eur

Zdravotná poisťovňa Dôvera uzavrela minulý rok so ziskom 19,95 mil. eur. Poisťovňa z tejto sumy presunie 3,99 mil. eur do rezervného fondu, zvyšok poputuje do nerozdeleného zisku minulých rokov.
28.03.2024
Čítať viac o Zdravotná poisťovňa Dôvera dosiahla vlani zisk takmer 20 mil. eur
UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Aj keď tretina Slovákov Veľkú noc neoslavuje, počas Veľkej noci sa poisťovne stretávajú s nezvyčajnými poistnými udalosťami. Prinášame vám výber tých najlepších.
28.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Vyberáme z banky.sk