Poistiť sa pre každý prípad sa teraz oplatí

Deň, do ktorého vykročíte tou „nesprávnou“ nohou, z času na čas zažije každý. Od rána sa nám nedarí a na rovnakej vlne ostávame až do večera. Kľúče od bytu si zabudneme na skrinke v predsieni a pred odchodom do práce zistíme, že máme defekt na aute. Ako prekonať podobné dni?


Predstavte si, že by ste mali niekoho, kto by toto všetko vyriešil za vás. S poistením od ČSOB Poisťovne sa nemusíte starať o bežné ani menej bežné situácie. Stačí, ak si zvolíte to poistenie, ktoré vyhovuje vám.

Poistenie pre každý prípad

ČSOB Poisťovňa ponúka pomoc v prípade nepríjemností v domácnosti, ako aj na cestách. Nonstop asistenčná služba v rámci poistenia Domos zabezpečí zámočníka pri zabuchnutých vchodových dverách alebo strate kľúčov. Pri havarijnej situácii vo vašom príbytku sa môžete spoľahnúť na pracovníka technickej služby, napr. na plynára, elektrikára či vodoinštalatéra. V rámci jednej poistnej zmluvy si môžete poistiť nielen budovu a domácnosť, ale aj zodpovednosť za škodu, ktorú môžu spôsobiť členovia vašej rodiny neúmyselne tretím stranám – napríklad, keď vaše dieťa pri bicyklovaní poškodí cudzie auto alebo nechtiac vytopíte susedov.
 
Nepodarilo sa vám počas jazdy včas zabrzdiť a vrazili ste do idúceho vozidla pred vami? S havarijným poistením máte okrem poškodenia alebo zničenia vozidla pokrytú aj škodu spôsobenú krádežou, vandalizmom alebo hlodavcami. Ak by však došlo k vážnejším situáciám pri dopravnej nehode, úrazové poistenie vodiča bude vyplácať vodičovi mesačnú rentu v prípade trvalých následkov úrazu, a to doživotne.
 

Kód na zľavu z poistenia

Uzatvorte si poistenie budovy, domácnosti, zodpovednosti za škodu, havarijné poistenie či úrazové poistenie vodiča teraz s 20 % zľavou z ceny. Stačí, ak na www.csob.sk zadáte kód: ČSOB. Ponuka platí len do 31.12.2018.
 



(PR servis)

Vyberáme z poistovne.sk

918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023
man-with-glasses-driving

10 najlepších autoservisov za rok 2023

Toto sú najlepšie autoservisy na Slovensku. Poznáte ich?
25.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o 10 najlepších autoservisov za rok 2023
60878

Aké doklady potrebujem pre poisťovňu pri hlásení poistnej udalosti?

Pri rôznych typoch škodových udalostí je potrebné predložiť rôzne typy dokladov. Pozrite si praktický prehľad, aké doklady bude poisťovňa od vás vyžadovať.
22.03.2024 | Katarína Macková
Čítať viac o Aké doklady potrebujem pre poisťovňu pri hlásení poistnej udalosti?

Vyberáme z banky.sk