Allianz-Slovenská DSS vlani s čistým ziskom takmer 5,7 mil. eur

Zisk dôchodkovej spoločnosti medziročne stúpol o 389 tisíc eur. 




Allianz - Slovenská dôchodková správcovská spoločnosť (DSS) vykázala za minulý rok čistý zisk 5,66 mil. eur. V porovnaní s rokom 2016 ide o nárast o 389 tisíc eur. Celkové výnosy spoločnosti za vlaňajšok predstavovali 12,46 mil. eur a celkové náklady 5,26 mil. eur. Vyplýva to z údajov, ktoré zverejnila spoločnosť.

Výnosy firmy z poplatkov účtovaných klientom za minulý rok tvorili vyše 12,3 mil. eur. Finančné výnosy spoločnosť zaznamenala vo výške 136 tis. eur. Náklady na poplatky a provízie penzijná firma evidovala v sume 710 tis. eur, ostatné náklady boli na úrovni 1,8 mil. eur, personálne náklady spoločnosti predstavovali takmer 1,8 mil. eur. Náklady na propagáciu a reklamu evidovala spoločnosť vo výške 613 tis. eur a odpisy za vlaňajšok dosiahli 336 tis. eur.

Majetok DSS v celkovej hodnote 47,5 mil. eur tvoril ku koncu decembra minulého roka najmä obežný majetok v sume 42,3 mil. eur. Základné imanie spoločnosti predstavovalo ku koncu vlaňajška 37,2 mil. eur a zákonný rezervný fond 3,5 mil. eur. Záväzky vykázala firma ku koncu minulého roka v sume 831 tis. eur. 

Vyberáme z poistovne.sk

dentist-doing-checkup

Návšteva zubára sa predraží, ku koncu apríla sa ruší zubný benefit

Návšteva zubára sa niektorým Slovákom predraží. Ministerstvo zdravotníctva SR totiž po konzultácii s rezortom financií navrhlo revíziu v benefitoch zdravotných poisťovní. Dotkne sa pritom práve poskytovania zubného benefitu zdravotnými poisťovňami.
15.04.2024
Čítať viac o Návšteva zubára sa predraží, ku koncu apríla sa ruší zubný benefit
Doktor a peniaze-005

Zdravotné poisťovne vlani uhradili poistencom benefity za viac ako 60 mil. eur

Zdravotné poisťovne uhradili vlani svojim poistencom benefity v celkovej výške 60,8 mil. eur. Najviac z tejto sumy pripadlo na štátnu Všeobecnú zdravotnú poisťovňu, takmer 29 mil. eur, Dôvera minula na benefy viac ako 20 mil. eur a Union necelých 12 mil. eur.
15.04.2024
Čítať viac o Zdravotné poisťovne vlani uhradili poistencom benefity za viac ako 60 mil. eur
redakcia-letisko

Pozor! Cestovné poistenie pre územie Izraela a Palestíny neplatí

UNIQA pripomína, že vzhľadom na pretrvávajúcu mimoriadnu bezpečnostnú situáciu na celom území Izraela a Palestíny, ktorá vznikla v dôsledku vojnového konfliktu, nie je možné klientom cestujúcim do týchto krajín garantovať zaistenie asistenčných služieb. Z tohoto dôvodu cestovné poistenie pre dane krajiny nie je účinné.
15.04.2024
Čítať viac o Pozor! Cestovné poistenie pre územie Izraela a Palestíny neplatí

Vyberáme z banky.sk