Oscarový režisér Clint Eastwood sa do dôchodku určite nechystá!

Clinta Eastwooda neopúšťa životný elán a vo svojich 87 rokoch prichádza do slovenských kín s filmovou novinkou 15:17 Paríž.
 






Dej filmu vyrozpráva skutočný príbeh troch kamarátov z detstva, ktorí zachránia pasažierov vysokorýchlostného vlaku smerujúceho do Paríža, pred teroristickým útokom. Spontánny nápad precestovať Európu a zažiť tak neopísateľné dobrodružstvo sa zmenilo na záchranu nielen o vlastné životy.

Traja Američania - Anthony, Spencer a Alek nestratili duchaprítomnosť, svojou rýchlou reakciou a odvahou si týmto hrdinským činom vyslúžili niekoľko ocenení.

"Nebolo to vedomé rozhodnutie vyrozprávať heroické príbehy, alebo robiť filmy o každodenných hrdinoch,“ hovorí veterán medzi režisérmi a producent v jednej osobe Clint Eastwood. Už jeho predchádzajúce filmy Sully v hlavnej úlohe s Tomom Hanksom a Americký ostreľovač, vyzdvihovali silu jednotlivca. Jeho snímok Americký ostreľovač získal dokonca až šesť nominácií na Oscara.

Filmová novinka 15:17 Paríž je v poradí 36 filmom pod jeho režisérskou taktovkou a možno ju zaradiť medzi najexperimentálnejšie počiny. Hlavné úlohy si v ňom totiž nezahrali herci, ale samotní aktéri hrdinského činu.

Film 15:17 Paríž uvádza do slovenských kín distribučná spoločnosť Continental film od 8.februára 2018.


  

PR servis

 

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Aj keď tretina Slovákov Veľkú noc neoslavuje, počas Veľkej noci sa poisťovne stretávajú s nezvyčajnými poistnými udalosťami. Prinášame vám výber tých najlepších.
28.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Vyberáme z banky.sk