Riaditeľom AXA ČR a SR bude Robert Gauci

Na poste generálneho riaditeľa vystrieda Martina Vogla, ktorý odchádza do Švajčiarska.





Novým generálnym riaditeľom českej a slovenskej spoločnosti AXA bude Robert Gauci, ktorý prichádza z AXA One Italy. Od 15. novembra tak vystrieda na tejto pozícii Martina Vogla. Ako ďalej informovala spoločnosť, Vogl sa z rodinných dôvodov rozhodol presťahovať do Švajčiarska, kde príjme novú profesijnú výzvu ako výkonný predseda predstavenstva švajčiarskej rodinnej firmy v oblasti finančných služieb.

Od roku 2013 viedol Robert Gauci transformáciu obchodných procesov, IT, digitalizácie a využívania dát v talianskej firme AXA. Svoje skúsenosti z poisťovníctva a finančných služieb získaval nielen v AXA, ale aj na rôznych manažérskych pozíciách, vrátane postu generálneho riaditeľa pre Taliansko v spoločnosti Alico / MetLife. Robert Gauci bude pokračovať v napĺňaní stratégie AXA ČR a SR do roku 2020.

Martin Vogl prišiel do skupiny AXA v roku 2001 so skúsenosťami z oblasti managementu a investičného poradenstva. Pred príchodom do Českej republiky bol kľúčovým manažérom pre investície a bankové stratégie AXA v Nemecku. Pozíciu generálneho riaditeľa spoločnosti AXA ČR a SR prevzal Martin Vogl v roku 2011.

AXA v Českej republike a na Slovensku pôsobí prostredníctvom penzijnej spoločnosti, životnej poisťovne, poisťovne so zameraním na neživotné poistenie, investičnej spoločnosti, na Slovensku ešte cez doplnkovú dôchodkovú spoločnosť a dôchodkovú správcovskú spoločnosť. Má viac ako 1,4 milióna aktívnych klientov a 520 zamestnancov.

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023
man-with-glasses-driving

10 najlepších autoservisov za rok 2023

Toto sú najlepšie autoservisy na Slovensku. Poznáte ich?
25.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o 10 najlepších autoservisov za rok 2023

Vyberáme z banky.sk