Uniqa ponúka zaujímavý vklad k životnému poisteniu

 


Uniqa poisťovňa ponúka produktovú novinku InvestProfit -jednorazový vklad v kapitálovom životnom poistení s atraktívnym garantovaným výnosom. Zúročenie je 3,25% ročne pri fixácii vkladu 5 rokov Vám na konci poistnej doby prinesie zhodnotenie 17,34%. Maximálna istota návratnosti vkladu, krátka poistná doba a garancia výnosu, nie sú jediné zaujímavosti tohto produktu. To, čím sa výrazne odlišuje od bežných sporiacich produktov, je práve poistná ochrana. Tú ocení rodina a blízki v najzávažnejších životných situáciách, kedy ich finančne podporíme čiastkou navýšenou o poistnú sumu.

Pri životnom poistení zohráva výraznú rolu zdravotný stav, ktorý veľakrát rozhoduje o tom, či je možné poistnú zmluvu uzatvoriť a za akú cenu. V produkte InvestProfit do poistnej sumy (na úmrtie) 80 000 Eur môže každý uzatvoriť poistenie bez zdravotného ocenenia. Už aj minimálne úspory vo výške 2 500 Eur umožnia klientovi získať deklarované výhody tohto poistenia. Pri vklade ide o limitovanú edíciu len do konca roka 2011.

"Je to ideálny produkt pre túto dobu, plnú turbulencií na akciových trhoch. Produkt so 100% garanciou ziskovosti a návratnosti vrátane zaujímavej poistnej ochrany,” dodáva člen predstavenstva UNIQA poisťovne Wolfgang Friedl. 

Vyberáme z Poistovne.sk

burst-reading-in-hospital

eRecept už funguje 10 rokov. Poznáte všetky jeho výhody?

Potrebujete lieky? Nemusíte chodiť do ambulancie, stačí zavolať.
19.04.2024 | redakcia
Čítať viac o eRecept už funguje 10 rokov. Poznáte všetky jeho výhody?
freelancer-typing-on-keyboard

Aký je rozdiel medzi oprávnenou osobou a dedičom?

Pri niektorých finančných produktoch je možné určiť oprávnenú osobu. Pozrite si, prečo sa ju oplatí určiť a aký je rozdiel medzi oprávnenou osobou a dedičom.
17.04.2024 | redakcia
Čítať viac o Aký je rozdiel medzi oprávnenou osobou a dedičom?
dentist-doing-checkup

Návšteva zubára sa predraží, ku koncu apríla sa ruší zubný benefit

Návšteva zubára sa niektorým Slovákom predraží. Ministerstvo zdravotníctva SR totiž po konzultácii s rezortom financií navrhlo revíziu v benefitoch zdravotných poisťovní. Dotkne sa pritom práve poskytovania zubného benefitu zdravotnými poisťovňami.
15.04.2024
Čítať viac o Návšteva zubára sa predraží, ku koncu apríla sa ruší zubný benefit

Vyberáme z banky.sk