UNIDOM poistí váš dom a aj všetko v ňom

Pri poistení rodinného domu a bytu získate zadarmo aj množstvo asistenčných služieb.  



Búrky s víchricou spojené so silným krupobitím nie sú na Slovensku ničím výnimočným a každoročne spôsobujú obrovské materiálne škody. Následkami živelných pohrôm môžete mať poškodenú strechu, fasádu, či okná. Bez poistenia tak vzniknú s opravami veľké finančné náklady.

Alebo si predstavte, že vám doma praskne radiátor. Škodu spôsobíte sebe, ale aj vytopíte suseda. Bez dobrého poistenia vás takáto nešťastná náhoda môže vyjsť poriadne draho.

Chcete dobre chrániť svoj rodinný dom alebo byt pred živlami či vandalizmom? Obávate sa, že vás vykradnú, vznikne doma požiar alebo vás vytopí voda z klimatizácie? Máme pre vás výhodné a spoľahlivé riešenie. Union poisťovňa ponúka svojim klientom poistenie majetku a zodpovednosti za škodu pre fyzické osoby UNIDOM. Toto poistenie je jednoduché, zrozumiteľné a cenovo výhodné. UNIDOM dokáže komplexne ochrániť váš majetok. Poistíme vám rodinný dom, byt, garáž, hospodárske stavby, ale aj všetky veci vo vašej domácnosti. V prípade ak bude vaša nehnuteľnosť neobývateľná, preplatíme vám náhradné ubytovanie.

UNIDOM má cenovo výhodné poistné, ktoré môžete sami ovplyvniť výberom balíka krytia a výškou sumy, od ktorej dostanete poistné plnenie. Pre našich verných ako aj nových klientov poskytujeme zaujímavé zľavy. Poistné je možné platiť buď ročne, alebo v dvoch či štyroch splátkach. Poistenie je možné dohodnúť na jednej poistnej zmluve spolu s poistením domácnosti, v prehľadnej poistnej zmluve s jednoznačnými poistnými podmienkami. Navyše poistné plnenie vyplácame v nových cenách, no to vždy len pri poistení domácnosti.

Pri poistení rodinného domu a bytu získate zadarmo aj množstvo asistenčných služieb. Ide napríklad o služby inštalatéra, plynára, sklenára, elektrikára, alebo kurenára. Union poisťovňa vám tak prostredníctvom poistenia rodinných domov, bytov a domácnosti UNIDOM spoľahlivo ochráni váš majetok a poistí váš dom, ale aj všetko v ňom.
 

PR servis
  

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti

Aj keď tretina Slovákov Veľkú noc neoslavuje, počas Veľkej noci sa poisťovne stretávajú s nezvyčajnými poistnými udalosťami. Prinášame vám výber tých najlepších.
28.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Cez Veľkú noc sa stali kuriózne poistné udalosti
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Vyberáme z banky.sk