MetLife Amslico prináša dva nové produkty

 


MetLife Amslico, ako najväčšia poisťovňa zameraná na životné poistenie na Slovensku a zároveň je Poisťovňou roka 2011, priniesla najnovšie hneď dva nové produkty: Variabilné životné poistenie MetLife Garant a Investičné životné poistenie MetLife Invest.

Poistenie MetLife Garant je optimálny finančný plán, ktorý kombinuje celoživotnú poistnú ochranu a možnosti akumulácie kapitálu. Výnimočnosť tohto produktu spočíva v tom, že napriek garanciám pre klienta, nestráca na flexibilite. Klient si volí výšku poistnej sumy a výšku poistného, pritom s jeho meniacimi sa potrebami je možné poistný program upravovať. Má garantované minimálne zhodnotenie - 2,5 percentný ročný nárast ceny podielovej jednotky. Klient má v porovnaní s podobnými konkurenčnými produktmi už po 14. roku bezpoplatkový prístup k svojmu účtu poistenia. Navyše s poistením MetLife Garant klient môže získať bonus až do výšky 5 percent zaplateného poistného počas celej doby trvania poistenia.

Druhý spomínaný produkt, s ktorým prišla poisťovňa MetLife Amslico, je Investičné životné poistenie MetLife Invest. Tento produkt ponúka širokú škálu prvkov a benefitov, ktoré pomôžu klientom chrániť svojich najbližších a zároveň využiť investičné možnosti produktu. S poistením MetLife Invest klienti získajú možnosť investovať do renomovaných profesionálne riadených investičných programov, ktorých hodnota odráža výkonnosť podkladových investícii, ako sú akcie a dlhopisy.

Poistenie MetLife Invest môže byť správnou voľbou pre klientov, ktorí potrebujú:
poistnú ochranu, ktorá trvá tak dlho ako, klient potrebuje, pripadne celoživotne, zároveň poistenie, ktoré dokáže pružne reagovať na životné zmeny a peňažnú hodnotu s potenciálom rastu trhu. Ďalšou prednosťou produktu je jeho flexibilita. Poistenie MetLife Invest umožňuje meniť rozsah poistnej ochrany kedykoľvek počas poistnej doby.

MetLife Amslico sa stala Poisťovňou roka 2011, keď túto prestížnu výročnú cenu za mimoriadne podnikateľské úspechy udeľuje ekonomický týždenník Trend. Cenu prevzal generálny riaditeľ MetLife Amslico a zároveň viceprezident MetLife Zack R. Abounassar od podpredsedu vlády SR a ministra práce, sociálnych vecí a rodiny Jozefa Mihála v utorok 8. novembra v priestoroch Slovenského národného divadla.

Poisťovňa pôsobí na slovenskom trhu od decembra 1995 a odvtedy ani raz nevykázala stratu a spoločnosť patrí dlhodobo medzi najziskovejšie poisťovne. MetLife Amslico získala toto prestížne ocenenie vďaka svojej finančnej disciplíne, orientácii na dlhodobé ciele a finančnej istote prostredníctvom poskytovaných poistných produktov. Finančná istota je od roku 1995 stálym krédom MetLife Amslico. Spoločnosť má ako prioritu dlhodobý vzťah ku klientom a kladie dôraz na kvalitný a profesionálny servis.
 

Vyberáme z poistovne.sk

UNIZA_SF_1080x1080

Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!

Až 3x vyšší dopyt po absolventoch a 100%-ná zamestnanosť. Strojnícka fakulta UNIZA je miestom, kde sa formuje nasledujúca generácia moderných inžinierov, ktorí menia svet. Ak hľadáš životnú istotu, prelomové študijné odbory a technologických lídrov na slovenskom trhu - je to tvoja jasná voľba.
28.03.2024
Čítať viac o Kam na výšku? Najžiadanejší vysokoškolský odbor na trhu práce môžeš študovať aj na Slovensku!
918_nemocnicabory3-redakcia

Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023

Tieto nemocnice hodnotia pacienti ako najlepšie.
27.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o Najlepšie nemocnice na Slovensku za rok 2023
man-with-glasses-driving

10 najlepších autoservisov za rok 2023

Toto sú najlepšie autoservisy na Slovensku. Poznáte ich?
25.03.2024 | redakčne upravené
Čítať viac o 10 najlepších autoservisov za rok 2023

Vyberáme z banky.sk